top of page
Ouders met dochtertje

Aanmelden gezin

Op zoek naar professionele en betrouwbare kinderopvang in huiselijke sfeer? Ontmoet onze geweldige nanny's!

Welkom bij Nanny at Home, dé oppasservice in Friesland die net dat beetje extra magie brengt in de wereld van kinderopvang! 

Waarom kiezen voor Nanny at Home? 

 • Thuiscomfort: Geef je kinderen het geschenk van een vertrouwde omgeving. Bij Nanny at Home komt de kinderopvang letterlijk naar je toe, zodat jouw kleintjes zich veilig en geborgen voelen in hun eigen huis.

 • Flexibiliteit: We begrijpen dat geen dag hetzelfde is. Of het nu gaat om vaste oppasmomenten, last-minute hulp of een avondje uit. We denken graag met je mee.

 • De nanny: Onze getalenteerde oppassers zijn niet alleen zorgzaam, maar ook creatief en educatief ingesteld. Ze brengen niet alleen tijd door met je kinderen; ze inspireren, leren en ontdekken samen met hen in de comfortabele setting van jouw huis.

 • Persoonlijke Aandacht: Nanny at Home is geen standaard oppasservice; we zijn een verlenging van de kinderopvang en de BSO, maar dan met een persoonlijk tintje. 

Hoe werkt Nanny at Home?

 1. Stuur ons een mail via info@nanny-at-home.nl of vul het contactformulier onderaan de webstie. Bellen mag ook. 

 2. Wij nemen contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek, zodat wij jouw wensen en verwachtingen kunnen inventariseren. (Dit mag ook telefonisch). 

 3. Na dit gesprek en het invullen van het aanmeldformulier sta je ingeschreven bij Nanny at Home. 

 4. Indien gewenst kan de nanny langs komen voor een kennismaking.

 5. Je rekent direct af met de nanny aan het einde van de oppasdienst. De nanny valt onder de regeling dienstverlening aan huis van de belastingdienst. 

 6. Wat vond je van de nanny? Wat vond jij van de service van Nanny at home? Na de oppasdienst adviseren wij een review te schrijven. Bij Nanny at home vinden we feedback erg belangrijk, zodat we ons steeds kunnen vernieuwen en verbeteren. 

 7. Bij elke boeking betaal je boekingskosten aan Nanny at home.

Nanny at home streeft ernaar dat er zo vaak mogelijk dezelfde nanny bij hetzelfde gezin komen oppassen. Dit zorgt voor vertrouwen en continuïteit voor zowel ouders als de kinderen.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@nanny-at-home.nl

Verstuur een bericht

Bedankt! Bericht verzonden.

Contact

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle

Nanny at home, Oppasservice

Westersingel 5

9101 ME  Dokkum

06 50 60 65 07

info@nanny-at-home.nl

KvK-nummer 70782350

bottom of page