Reviews

Bij Nanny at home vinden we feedback erg belangrijk, zodat we ons steeds kunnen vernieuwen en verbeteren. We vragen daarom aan de ouders en oppassers om hieronder een review in te vullen. 

Wat vond je van de oppasser? Wat vond jij van de service van Nanny at home? 

Heb je nog tips of tricks? 

Laat het hieronder weten!

Alvast bedankt!

-Team Nanny at home-

.

Wat andere oppassers, ouders en opdrachtgevers zeggen;

 

Dit weekend voor het eerst gebruik gemaakt van de oppas service.
Snel en Goed geregeld allemaal! En ook nog eens een super leuke oppas 
Klikte meteen en voelde vertrouwd. Bedankt nanny @ home! 

Anke 

We zijn super blij met onze (vaste) oppas Lianne die al meer dan een jaar komt oppassen op onze twee jongens. We hoeven alleen antsje een bericht te sturen en het wordt geregeld. Top Service!

Marrit 

Wij hebben afgelopen weekend ons trouwfeest gevierd en zijn volledig ontzorgd door twee top nannies! Zij hebben overdag zo’n 15 kinderen vermaakt, zodat de ceremonie ongestoord kon doorgaan en wij met z’n allen daarna konden borrelen zonder continue met een schuin oog de kinderen in de gaten te hoeven houden. Ze hadden zelfs een prachtige hartjesslinger met z’n allen voor ons als bruidspaar geknutseld. ‘s Avonds bleef de nanny bij de caravan zodat wij door konden feesten tot middernacht. Wat een luxe! 

Hannah en Jehannes 

Als ouders moet en wil je soms wel eens weg. Om dan een goede oppas te vinden, waar je je kinderen met een gerust hart achter kunt laten, is een heel ding. Vandaag kwam er een hele lieve oppas bij ons. We zijn om! Wat zijn wij ontzettend blij met het concept Nanny at home en de dames die het mogelijk maken. 
Bedankt! Tot de volgende keer 🤍

Familie van der Veen

Wauw, wat was onze bruiloft een fantastische dag! 
Alles klopte; hele fijne mensen om ons heen, locatie, muziek, eten, kleding, haar, make-up. En uiteraard vermaak voor de kinderen. Dat zorgde ervoor dat iedereen een leuke tijd had op onze bruiloft. 
We hadden het ons niet beter kunnen wensen
Dank je wel dames van de Nanny service voor jullie bijdrage aan onze prachtige dag.

Familie Sepp

We zijn onwijs blij met onze oppas via de Nanny service van Antsje. De oppas zelf is onwijs lief voor onze dochter van bijna twee en zorgt ervoor dat wij een onbezorgde avond hebben. Antsje reageert snel en behulpzaam! Top service

Kathinka

Nanny at home heeft bij onze bruiloft gezorgd voor een onbezorgde tijd voor ons en een geweldige tijd voor de kids!
Wij zijn enorm tevreden over de service. Een aanrader voor iedereen ! 

Fam. Oving 

"De Nanny service van Antsje is erg fijn, ze zijn goed met kinderen en kunnen snel schakelen. Heel fijn tijdens het thuiswerken maar ook in de vakanties.

Jan van Het wylde pad

Afgelopen weekend hebben de Nanny's zich ingezet tijdens de Food Markt in Dokkum. Er waren ontzettend veel leuke spellen, maar het schminken bleek favoriet! Leuke enthausiaste dames waar alle kinderen zich welkom voelden

Esther -Admiraliteitsdagen, Dokkum-

Afgelopen weekend hebben wij een trouwerij gehad waarbij we gebruik gemaakt hebben van de service van een wedding nanny. Dit is in één woord geweldig. De kinderen krijgen de nodige aandacht, vermaak en papa en mama kunnen ook tijdens het feest aanwezig zijn s'avonds. De kinderen vroegen de volgende dag weer of de oppas weer zou komen. Dat is een goed teken. We gaan er zeker weer gebruik van maken! 

Daniëlle

Het is fijn te weten dat je, ongeacht of je een week van te voren belt/appt of op dezelfde dag, zo snel mogelijk een reactie krijgt én dat je vervolgens een betrouwbare, plezierige en ervaren oppas kunt verwachten. Dank!

AH 

"Onze eerste ervaring met Nanny at Home is super. Vlotte communicatie en snel gevonden waar we al best een tijd naar zochten, een fijne en ervaren oppasser voor onze twee kinderen. Onze kinderen kijken nu al uit naar de volgende keer!

Geoffrey 

Tijdens onze bruiloft op Ameland heeft onze favo Nanny Alice de hele dag op de kids gelet, lief met gespeeld met allerlei extra speelgoed en heeft ze na het diner lekker in bedje gestopt. Ze bleef lekker bij ze slapen om ze de volgende ochtend weer bij ons te brengen. Dit maakte het een extra mooie en relaxte dag!

Gerrit & Rianne

Ameland 

Sinds eind vorig jaar maken wij gebruik van Nanny at home! Antsje heeft een hele fijne oppas (Kayleigh) geregeld die elke woensdagavond bij ons oppaste! De kids en wij waren zeer tevreden! Afgelopen vrijdag hadden wij onverwacht een oppas nodig, helaas kon onze "vaste" oppas niet, maar Antsje heeft een super vervanger geregeld. De kinderen waren meteen heel enthousiast en de klik was er meteen ondanks dat ze elkaar nog nooit hadden gezien! Een hele dikke pluim voor Antsje & Siebrich. Alleen maar complimenten voor het Nanny at Home team. 

Gepke

Sinds september 2019 pas ik op via Nanny At Home. De oppasservice van Nanny At Home is naar mijn idee voor beide partijen ideaal. Als oppasser weet ik waar ik aan toe ben en kan ik oppassen bij leuke gezinnen. Voor de gezinnen is de service ook ideaal. Ze kunnen makkelijk en snel oppas regelen. Doordat je als oppas als het ware aan een gezin wordt gekoppeld kun je ook een band met de kinderen opbouwen. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. De gezinnen waar ik tot nu toe heb opgepast waren erg hartelijk. Ze lieten mij merken dat ze blij waren met mij als oppas, dat doet mij goed. groetjes één van de nannies!

Nanny Kayleigh

 

Vanuit Nanny at home is er samen met mij gekeken wat ik nodig heb. Met vier jonge jongens dacht ik dat dat een grote uitdaging zo zijn. Ik werd verrast, door een groot inlevingsvermogen en snel schakelen is er een oppas aan mij en mijn gezin gekoppeld die precies bij ons past. Ze is rustig, daadkrachtig en ze “ziet” mijn kinderen. Ik kan nu heerlijk ontspannen en onbezorgd tijd voor mijzelf nemen. 

Maeike, Harlingen 

Lieve oppas en goede service! Je kunt je kinderen met een goed gevoel achter laten.

J. Dokkum

Hele fijne ervaring met zowel Nanny at Home als de oppassers. Onze meiden hebben het erg naar hun zin gehad en wij hebben ze met een goed gevoel achter gelaten! 

Daisy

Lieve oppas, Mijn kinderen zijn erg enthousiast over de je. Een ondernemende en vrolijke oppas.. We gaan zeker vaker gebruik maken van jullie service!

A, Damwoude

Na eerst een kennismakingsavond konden we afgelopen vrijdag na 2,5 jaar weer eens samen op pad zonder de opa's en opa's weer in te moeten schakelen! Het is heel goed gegaan, bedankt Nanny Anita! Wij voelen meer oppasmomenten aankomen! 

Rianne, Leeuwarden

Zoals altijd was er snel weer een oppas voor ons geregeld door Nanny at Home. Erg tevreden over Floor. Enthousiast en leuk met de kinderen, we konden met gerust hart een avondje uit :) tot een volgende keer!

M

Door de oppas van Nanny at Home was ons trouwfeest erg relaxed, omdat de oppas op de kinderen lette en spelletjes met hen deed, terwijl de volwassenen gezellig met een drankje konden bijkletsen. Echt een aanrader dus voor een feest waar meerdere jonge kinderen komen 😊

Hetty, Dokkum

Nanny at Home heeft ons afgelopen zaterdag geassisteerd bij de Probo Familiedag waarbij gedurende de middag zo'n 150 kinderen op bezoek waren. Ze hebben de kids geschminkt, met ze geknutseld en leuke spelletjes gespeeld. We hebben hele leuke reactie's gehad en de kids hebben zich prima vermaakt! Zeker een aanrader om deze dames bij dit soort gelegenheden in te zetten:)

Jikkie, Probo

Onze boys waren erg blij met de oppas. Ze hadden een leuke dag gehad. Tot een volgende keer. 

Jan & Sigrid, Dokkum

Goede en snelle service! En een leuke lieve oppas kwam langs, om op onze kinderen te passen! Top
Geregeld 

Kim, Dokkum

Voor 2 leden van het gezelschap Royal de Luxe (de Reuzen) hebben we Antsje ingeschakeld. Ik vond het ontzettend fijn dat ze zich zo flexibel heeft opgesteld en meedacht over oplossingen! Dank je wel daarvoor!
Anna en Nathalie, jullie ook ontzettend bedankt voor jullie oppas-diensten! Luciano en zijn ouders waren heel erg tevreden! 
Ik weet jullie te vinden, mocht het weer eens nodig zijn!
Groetjes Neny

Royal de Luxe & Nanny at home, Leeuwarden 

‘s Middags contact opgenomen en in de avond stond er al een oppas voor de deur. Leuk contact gehad en alles is fijn geregeld.

Janny, Hardegarijp