image1.JPG

Antsje

(Founder)

Omdat ik regelmatig werd benaderd met de vraag of ik een goede oppas zou weten, ben ik met het idee gekomen om zelf een oppasservice te gaan starten".

Wil je met mij kennismaken of met één van onze oppassers? Stuur een e-mail naar info@nanny-at-home.nl 

image1_edited.jpg

Anita

Locatie: Dokkum en omstreken

Anita (22) studeert SPH aan Stenden te Leeuwarden. Ze heeft werk- en stage ervaring opgedaan in kinderopvang, BSO en peuterspeelzalen. Ze is creatief en weet van aanpakken. 

Anita is beschikbaar als oppas in Dokkum en omstreken

IMG_8172_edited_edited.png

Sterre

Locatie: Dokkum en omstreken

Sterre (19) studeert Communicatie in Leeuwarden. Ze is creatief en vind het leuk om met de kinderen activiteiten te bedenken. Daarnaast houdt ze van schrijven, dit kunnen verhalen zijn maar bijvoorbeeld ook een blogpost

IMG_8318_edited.jpg

Petronella

Locatie: Dokkum en omstreken

Petronella (22) studeert Pedagogiek. Ze is creatief, geduldig en vind het leuk om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Naast haar opleiding en oppassen via Nanny at home bakt ze de lekkerste taarten.

image0_edited_edited.png

Esmee

Locatie: Dokkum en omstreken

Esmee (20) gaat aan de slag als oppassers in de regio Dokkum. Ze studeert sociologie in Groningen. Esmee is een rustige oppas die erg creatief & ondernemend is.  

Unknownjanna_edited.jpg

Janna

Locatie: Dokkum & Leeuwarden

Janna (21) studeert PABO aan Stenden te Leeuwarden. Ze heeft door haar studie veel ervaring met kinderen. Een rustige en creative oppas. 

90411418-c432-46ba-8fda-89b3739dc13d.jpe

Locatie: Dokkum en omstreken

Siebrich

Siebrich (21) studeert PABO aan Stenden te Leeuwarden. Ze heeft door haar studie veel stage ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Ze is betrouwbaar, geduldig, creatief en actief. 

Sietseoppasser_edited.jpg

Locatie: Dokkum en omstreken

Sietse

Sietse (25) gaat aan de slag als Manny! Sietse zal niet de luiers van een baby gaan verschonen. Hij gaat vooral met de kids, stoere jongens dingen ondernemen. Sietse heeft een aantal maand als au pair gewerkt in het buitenland.

image1kayleigh_edited_edited.jpg

Locatie: Dokkum en omstreken

Kayleigh

Kayleigh (19) is met de opleiding PABO bezig in Leeuwarden. Kayleigh gaat in de weekenden oppassen in de regio Dokkum en Leeuwarden. 

IMG_0715sofia_edited.jpg

Locatie: Leeuwarden en omstreken

Sofia

Sofia (20) studeert International Business in Leeuwarden. Sofia gaat in de weekenden oppassen in de regio Leeuwarden. Ze spreekt Spaans, Engels en Frans. Oppassen doet ze met veel plezier!

IMG_7273_edited.jpg

Locatie: Leeuwarden en omstreken

Kim

Kim (22) studeert Leisure & Events Management. Naast haar studie werkt ze bij een animatieteam. Dus een oppas die altijd leuke activiteiten kan ondernemen met de kinderen. 

Nanny_at_home.png

Locatie: Leeuwarden en omstreken

Oppassers gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste oppassers van Friesland! Iets voor jou? Neem contact met ons op.