De nanny

Eind 2017 is Antsje gestart met Nanny at home. De oppasservice is gestart in Dokkum. Maar nu ook gegroeid door de rest van Friesland.

 

Antsje:" Al 8 jaar lang werk ik met veel plezier als vaste oppas bij een gezin in Dokkum. Omdat ik regelmatig werd benaderd met de vraag of ik een goede oppas zou weten, ben ik met het idee gekomen om zelf een oppasservice te gaan starten".

Wil je met mij kennismaken of met één van onze oppassers? Stuur een e-mail naar info@nanny-at-home.nl 

Leafs, Antsje

Antsje

Locatie: Allround 

       (Founder)

Anita (22) studeert SPH aan Stenden te Leeuwarden. Ze heeft werk- en stage ervaring opgedaan in kinderopvang, BSO en peuterspeelzalen. Ze is creatief en weet van aanpakken. 

Anita is beschikbaar als oppas in Dokkum en omstreken.

Anita 

Locatie: Dokkum en omstreken

Sietse (25) gaat aan de slag als Manny! Dit is Nanny at home haar eerste mannelijke oppasser! Sietse zal niet de luiers van een baby gaan verschonen. Hij gaat vooral met de kids, stoere jongens dingen ondernemen. Sietse heeft een aantal maand als au pair gewerkt in het buitenland, maar is sinds kort weer terug in Nederland waar hij verder gaat met zijn studie, docent Engels!

Sietseoppasser.jpg
Sietse

Locatie: Dokkum en omstreken

Esmee (20) gaat aan de slag als oppassers in de regio Dokkum. Ze studeert sociologie in Groningen. Esmee is een rustige oppas die erg creatief & ondernemend is.  

image0.jpeg

Locatie: Dokkum

Esmee
IMG_8172_edited.png

Locatie: Dokkum

Sterre

Sterre (19) studeert Communicatie in Leeuwarden. Ze is creatief en vind het leuk om met de kinderen activiteiten te bedenken. Daarnaast houdt ze van schrijven, dit kunnen verhalen zijn maar bijvoorbeeld ook een blogpost.

IMG_7273.JPG

Locatie: Dokkum & Leeuwarden

Kim

Kim (22) studeert Leisure & Events Management. Naast haar studie werkt ze bij een animatieteam. Dus een oppas die altijd leuke activiteiten kan ondernemen met de kinderen. Kim gaat aan de slag in de regio Dokkum. 

Locatie: Dokkum, Holwerd, Leeuwarden

Kayleigh

Kayleigh (19) is met de opleiding PABO bezig in Leeuwarden. Kayleigh gaat in de weekenden oppassen in de regio Dokkum en Leeuwarden

image1kayleigh.jpg
Unknownjanna.jpg
Janna
 Locatie: Dokkum,
Holwerd, Leeuwarden

Janna (21) studeert PABO aan Stenden te Leeuwarden. Ze heeft door haar studie veel ervaring met kinderen. Een rustige en creative oppas. 

Siebrich (21) studeert PABO aan Stenden te Leeuwarden. Ze heeft door haar studie veel stage ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Ze is betrouwbaar, geduldig, creatief en actief. 

Locatie: Damwoude, Dokkum en omstreken.

90411418-c432-46ba-8fda-89b3739dc13d.jpe
Siebrich

Petronella (22) studeert Pedagogiek. Ze is creatief, geduldig en vind het leuk om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Naast haar opleiding en oppassen via Nanny at home bakt ze de lekkerste taarten. 

IMG_8318.JPG

Locatie: Dokkum

Petronella

Sofia (20) studeert International Business in Leeuwarden. Sofia gaat in de weekenden oppassen in de regio Leeuwarden. Ze spreekt Spaans, Engels en Frans. Oppassen doet ze met veel plezier!

Locatie: Leeuwarden

Sofia
IMG_0715sofia.jpg
IMG_0715sofia.jpg

Hoe werkt het?

Aanmelden

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail sturen naar info@nanny-at-home.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bellen kan natuurlijk ook.

Ontmoeten

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek zodat wij jouw wensen en verwachtingen kunnen inventariseren. 

Boeken

Je staan ingeschreven bij

Nanny at home. Oppas nodig? Bel, mail of app.

Wij regelen jouw oppas!

Oppas aan huis

Jullie avondje uit kan beginnen. De oppas komt langs op de afgesproken datum en tijdstip.  

Reviews