De nanny

Antsje

Locatie: Allround 

       (Founder)

Anita 

Locatie: Dokkum en omstreken

Sietse

Locatie: Dokkum en omstreken

Locatie: Dokkum

Esmee

Locatie: Dokkum

Sterre

Locatie: Dokkum & Leeuwarden

Kim

Locatie: Dokkum, Holwerd, Leeuwarden

Kayleigh
Janna
 Locatie: Dokkum,
Holwerd, Leeuwarden

Locatie: Damwoude, Dokkum en omstreken.

Siebrich

Locatie: Dokkum

Petronella

Locatie: Leeuwarden

Sofia

Hoe werkt het?

Aanmelden

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail sturen naar info@nanny-at-home.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bellen kan natuurlijk ook.

Ontmoeten

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek zodat wij jouw wensen en verwachtingen kunnen inventariseren. 

Boeken

Je staan ingeschreven bij

Nanny at home. Oppas nodig? Bel, mail of app.

Wij regelen jouw oppas!

Oppas aan huis

Jullie avondje uit kan beginnen. De oppas komt langs op de afgesproken datum en tijdstip.  

Reviews

Tijdens onze bruiloft op Ameland heeft onze favo Nanny Alice de hele dag op de kids gelet, lief met gespeeld met allerlei extra speelgoed en heeft ze na het diner lekker in bedje gestopt. Ze bleef lekker bij ze slapen om ze de volgende ochtend weer bij ons te brengen. Dit maakte het een extra mooie en relaxte dag!

Gerrit & Rianne

Ameland

Sinds eind vorig jaar maken wij gebruik van Nanny at home! Antsje heeft een hele fijne oppas (Kayleigh) geregeld die elke woensdagavond bij ons oppaste! De kids en wij waren zeer tevreden! Afgelopen vrijdag hadden wij onverwacht een oppas nodig, helaas kon onze "vaste" oppas niet, maar Antsje heeft een super vervanger geregeld. De kinderen waren meteen heel enthousiast en de klik was er meteen ondanks dat ze elkaar nog nooit hadden gezien! Een hele dikke pluim voor Antsje & Siebrich. Alleen maar complimenten voor het Nanny at Home team. 

Gepke

Sinds september 2019 pas ik op via Nanny At Home. De oppasservice van Nanny At Home is naar mijn idee voor beide partijen ideaal. Als oppasser weet ik waar ik aan toe ben en kan ik oppassen bij leuke gezinnen. Voor de gezinnen is de service ook ideaal. Ze kunnen makkelijk en snel oppas regelen. Doordat je als oppas als het ware aan een gezin wordt gekoppeld kun je ook een band met de kinderen opbouwen. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. De gezinnen waar ik tot nu toe heb opgepast waren erg hartelijk. Ze lieten mij merken dat ze blij waren met mij als oppas, dat doet mij goed. groetjes één van de nannies!

Nanny Kayleigh

Vanuit Nanny at home is er samen met mij gekeken wat ik nodig heb. Met vier jonge jongens dacht ik dat dat een grote uitdaging zo zijn. Ik werd verrast, door een groot inlevingsvermogen en snel schakelen is er een oppas aan mij en mijn gezin gekoppeld die precies bij ons past. Ze is rustig, daadkrachtig en ze “ziet” mijn kinderen. Ik kan nu heerlijk ontspannen en onbezorgd tijd voor mijzelf nemen. 

Maeike

Harlingen

Lieve oppas en goede service! Je kunt je kinderen met een goed gevoel achter laten.

J-

Dokkum

Hele fijne ervaring met zowel Nanny at Home als de oppassers. Onze meiden hebben het erg naar hun zin gehad en wij hebben ze met een goed gevoel achter gelaten! 

Daisy

Friesland

Aardige oppas, eerst een kennismaking dat was prettig voor ons als ouders maar ook ons zoontje. 

A

Dokkum

Lieve oppas, Mijn kinderen zijn erg Enthousiast over de je. Een ondernemende en vrolijke oppas.. We gaan zeker vaker gebruik maken van jullie service!

A

Damwoude

Na eerst een kennismakingsavond konden we afgelopen vrijdag na 2,5 jaar weer eens samen op pad zonder de opa's en opa's weer in te moeten schakelen! Het is heel goed gegaan, bedankt Nanny Anita! Wij voelen meer oppasmomenten aankomen! 

Rianne

Leeuwarden

Zoals altijd was er snel weer een oppas voor ons geregeld door Nanny At home. Erg tevreden over Floor. Enthousiast en leuk met de kinderen, we konden met gerust hart een avondje uit :) tot een volgende keer!

M

Dokkum

Door de oppas van Nanny at Home was ons trouwfeest erg relaxed, omdat de oppas op de kinderen lette en spelletjes met hen deed, terwijl de volwassenen gezellig met een drankje konden bijkletsen. Echt een aanrader dus voor een feest waar meerdere jonge kinderen komen 😊

Hetty

Dokkum

Nanny at Home heeft ons afgelopen zaterdag geassisteerd bij de Probo Familiedag waarbij gedurende de middag zo'n 150 kinderen op bezoek waren. Ze hebben de kids geschminkt, met ze geknutseld en leuke spelletjes gespeeld. We hebben hele leuke reactie's gehad en de kids hebben zich prima vermaakt! Zeker een aanrader om deze dames bij dit soort gelegenheden in te zetten :-)

Probo & Nanny at home

Jikkie

Onze boys waren erg blij met de oppas. Ze hadden een leuke dag gehad. Tot een volgende keer. 

Jan & Sigrid

Dokkum

Goede en snelle service! En een leuke lieve oppas kwam langs, om op onze kinderen te passen! Top
Geregeld 

Kim

Dokkum

Voor 2 leden van het gezelschap Royal de Luxe (de Reuzen) hebben we Antsje ingeschakeld. Ik vond het ontzettend fijn dat ze zich zo flexibel heeft opgesteld en meedacht over oplossingen! Dank je wel daarvoor!
Anna en Nathalie, jullie ook ontzettend bedankt voor jullie oppas-diensten! Luciano en zijn ouders waren heel erg tevreden! 
Ik weet jullie te vinden, mocht het weer eens nodig zijn!
Groetjes Neny

Royal de Luxe & Nanny at home

Leeuwarden

‘s Middags contact opgenomen en in de avond stond er al een oppas voor de deur. Leuk contact gehad en alles is fijn geregeld! 

Jenny

Hardegarijp

Please reload